Artpolis

Ekspozitë shitëse online “Fuqizimi i grave përmes punës kreative”

16.09.2019 Çantat e punuara me përkushtim nga gratë, nën mentorimin e artistes Njomëza Luci, vijnë si rezultat i 8 punëtorive të projektit “Ndërtimi i qëndrueshmërisë dhe përfshirjes sociale të viktimave të trafikimit dhe viktimave potenciale...

Mendimi kreativ për Fuqizimin e viktimave të trafikimit dhe të viktimave potenciale të trafikimit

09.09.2019 / 10.09.2019 / 12.09.2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis ka implementuar pjesën e dytë të sesioneve të punëtorisë “Mendimi kreativ për Fuqizimin e viktimave të trafikimit dhe të viktimave potenciale të trafikimit”.  Në...

Ngritja e vetëdijes së vajzave për parandalimin e abuzimit me teknologji informative – Punëtori / Gjakovë

Gjatë mbajtjes së workshopit në 5 komuna kemi parë se 95% e vajzave e përdorin internetin 60% të kohës bredna 24 orëve.85% për rrjete sociale,70% për facebook dhe 15% për rrjete tjera sociale.Skëmbimi i paswordëve është shumë prezent në të gjitha...

“Ëndrra & Shpresa” – Shfaqje e të rinjve

12.09.2019 “Ëndrra dhe Shpresa”  – Shfaqje e të rinjve Qendra “Fidan Lahu” në Fushë Kosovë, me 12 shtator mirëpriti 5 të rinj e të reja, aktorë të rinj, në një shfaqje tetrore në formë të forum teatrit “Ëndrra dhe shpresa”. Kjo shfaqje e...

Performancë eksperimentale “Kanuni i Gruas”

07.08.2019 Në solidaritet me 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐢𝐧 𝐊𝐨𝐦𝐛𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐭𝐞̈ 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧𝐞̈𝐬, me komunitetin artistik dhe artëdashësit e Tiranës, të enjten, më datë 7 gusht në kuadër të Festivalit për Mbrojtjen e Teatrit, në sallën e Teatrit Kombëtar në Tiranë, në orën 𝟐𝟎:𝟑𝟎...

0Shares