Artpolis

Archive - Tetor 2014

Youth Fest – Prishtinë / 2014

Qendra për zhvillimin e arteve Artpolis dhe me përkrahjen e UNFPA-së, sot ka mbajtur edicionin e 6të të Festivalit për të rinj Youth Fest. Festivali ka pasur për qëllim rritjen e angazhimit të të rinjve në adresimin e...

0Shares