Artpolis

Archive - Prill 2017

Feminist Spring School 2017

Center of Girls from Serbia and Artpolis – Art and Community Center from Kosova, together organized the 3rd edition of the Feminist Spring School, as part of the mutual project “Dialog for Peace –...

Shkolla Feministe Pranverore 2017

Qendra Alternative e Vajzave nga Serbia dhe Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis nga Kosova, organizuan sëbashku edicionin e tretë të shkollës pranverore feministe, si pjesë e projektit të përbashkët “Dialogu për...

0Shares