Artpolis

Archive - Dhjetor 2019

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

05.12.2019 “Vullnetarët/et jo domosdmoshërisht kanë kohë; ata/ato kanë zemër.” – Elizabeth Andrew Qendra per Art dhe Komunitet – Artpolis në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, nën koordinimin e mentores...

Samiti i Najrobit ICPD25 – Kenia 2019

12 – 14 nëntor, 2019 Në Konferencën Ndërkombëtare që u mbajt gjatë Samitit në Najrobi ICPD25, organizuar nga qeveria e Kenisë dhe e Danimarkës në bashkëpunim me UNFPA, gjatë ditëve 12 – 14 nëntor, 2019 prezente ishte...

0Shares