Artpolis

Archive - Tetor 2021

Formohet klubi teatror në Shtime

27.10.2021 Më 27 tetor është formuar klubi teatror në Shtime me të rinj dhe të reja nga ky qytet, të cilët do të kenë mundësinë të mësojnë mbi teatrin, shfaqjet, lëvizjet skenike si dhe adresimi i temave të ndryshme...

0Shares