Artpolis

Archive - Nëntor 2022

Drama “Top Girls”, për gratë e pushtetshme

03.11.2022 Skena e teatrit mori jetë dhe u mbush me gra të fuqishme, ishin aktoret e dramës “Top Girls”, të cilat përmes performancës së tyre moderne dhe klasike, arritën ta pasqyrojnë realitetin e të shikuarit të gjerë...

0Shares