Artpolis

IETM – Takimi Plenar në Rijekë

24 – 27 tetor, 2019 Takimi Plenar i IETM në Rijekë, që u zhvillua gjatë 24-27 tetor 2019 ishte ndalesa e radhës e themelueses dhe drejtoreshës ekzekutive të Artpolis dhe Femart Festival, Zana Hoxha. E organizuar në bashkëpunim me Rijeka 2020 –...

Tumulus, chemin géopoétique – Punëtori e lëvizjeve skenike

29.10.2019 – 30.10.2019, Biblioteka Kombëtare Tumulus, chemin géopoétique / Tumulus, shteg gjeopoetik quhet trupa e artistëve dhe koreografëve të njohur, nga Franca, e cila në një punëtori dy ditore, në Bibliotekën Kombëtare, gjatë datave 29.10.209...

Panel diskutimi: “Adresimi i ngacmimeve seksuale brenda Universiteteve Publike në Kosovë”

31 tetor, 2019 – Gjilan Në vazhdim të punëtorisë dy ditore të mbajtur në Gjilan javë më parë me po të njëjtën temë u mbajt edhe paneli diskutues “Adresimi i Ngacmimeve Seksuale brenda Universiteteve Publike në Kosovë” në universitetin “Kadri...

Gratë e reja ndërtojnë paqen! Shkolla pranverore feministe

05 – 08. Nëntor, 2019 – Prishtinë Pjesa e dytë e Shkollës Pranverore Feministe, u mbajt në Prishtinë nga data 5 – 8 Nëntor, 2019. Ligjërata të bukura, të rëndësishme dhe mjaft interesante si dhe aktivitete relaksuese dhe inspiruese u mbajtën...

“Çikat që s’u lindën kurrë” – Promovimi i raportit “Abortet në Kosovë” dhe panel diskutimi

11.10.2019 Dita Ndërkombëtare e fëmijës Vajzë nga Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis u shënua në Bibliotekën Kombëtare përmes ngjarjes “Çikat që s’u linden kurrë” që përfshiu promovimin e raportit “Abortet në Kosovë” dhe panel diskutimin me...

0Shares