Artpolis

Archive - February 2021

The independent artistic troupe of Artpolis

26.02.2021 Artpolis – Art and Community Center announces results of the audition for Artpolis’s first independent & resident artistic troupe consisting of actors, theatre director, and choreographer. A...

Artistic troupe – audition

24.02.2021 “The theatre was created to tell people the truth about life and the social situation.” – Stella Adler Our dream is becoming a reality! Artpolis in fulfilment of the vision! Art and Community Center –...

Konkurs: Për 5 vende të lira – Aktor/e

Artpolis Qendra për Art dhe Komunitet, shpallë konkurs për 5 vende të lira: Pozita: Aktor/e Ekipi më i ri i komunitetit artistik po ju pret ! Nëse je Aktor/e dhe i përmbush kriteret të cilat ne po i kërkojmë, atëherë...

Kërkesë për Ofertë

Kërkesë për Ofertë I/ E nderuar, Artpolis Organizatë Joqeveritare me seli në Prishtinë, fton kompaninë tuaj të dërgon ofertë për Auditim të Organizatës Artpolis si dhe të projektit “NDAL/STOP – Jointly and creatively...

0Shares