Artpolis

Në Han të Elezit mbahet trajnimi “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin”

30.09.2022 Artpolis ka realizuar më 30 shtator, 2022 trajnimin “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin” në Shtëpinë e Kulturës në Komunën e Hanit të Elezit. 24 vajza të reja të Hanit të Elezit kanë zhvilluar njohuritë e tyre rreth feminizmit, duke...

Në Pejë mbahet trajnimi “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin”

29.09.2022 Më 29 shtator, 2022 gra dhe vajza nga qyteti i Pejës ishin pjesë e trajnimit “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin”, të organizuar nga Artpolis. 12 vajza nga ky qytet patën rastin të mësojnë, diskutojnë e të zhvillojnë njohuritë e tyre...

Gratë me aftësi të kufizuara ndjekin trajnimin për feminizëm në Prishtinë

27.09.2022 15 gra dhe vajza me aftësi të kufizuara kanë ndjekur trajnimin “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin” të mbajtur në qytetin e Prishtinës më 27 shtator, 2022. Aktivistja dhe feministja Liridona Osmanaj ligjëroi për termet feministe, të...

Shfaqja forum teatër “…Edhe Mua” me dy prezantime, në Gjakovë dhe Gjilan

26-27.09.2022 Të hënën, me datë 26 shtator 2022, në Teatrin e Qytetit të Gjakovës “Hadi Shehu”, u prezantua shfaqja forum teatër “…Edhe Mua”, me të rinjtë e të rejat e qytetit të Shtimes. Pas reprizës në Gjakovë shfaqja udhëtoi drejt qytetit...

“Edukimi i grave të reja mbi feminizmin” në Ferizaj

26.09.2022 Artpolis ka mbajtur më 26 shtator, 2022 trajnimin “Edukimi i grave të reja mbi feminizmin” në qytetin e Ferizajt. 12 vajza të reja ishin pjesë e këtij trajnimi të udhëhequr nga aktivistja dhe feministja Liridona Osmanaj.   Përveç...