Artpolis

Arbnora Kajtazi – Asistente e Financave dhe Administratës

Arbnora Kajtazi ka përfunduar studimet bachelor dhe master në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës.

Arbnora ka punuar në një biznes privat  për 2 vjet në departamentin e financave.

Aktualisht ajo është e angazhuar në Artpolis si asistente e Financave dhe Administratës.

Foto Galeri