Artpolis

Diellza Bezera – Menaxhere e Projekteve

Diellza Bezera ka lindur në vitin 1992 në Angelholm-Kristianstad në Suedi, duke u kthyer më vonë në Kosovë ku vazhdoj shkollimin, atë fillor dhe të mesëm në Gjakovë kurse Universitetin në Prishtinë.

Ka përfunduar studimet në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës. Qysh në moshë të re ka filluar të merret me punë vullnetare në organizata të ndryshme, duke qenë pjesë e shumë organizimeve, seminareve dhe aktiviteteve në qytetin e Gjakovës si dhe në Prishtinë.

Feminizmi dhe aktivizmi ishin gjithmonë pjesë e saj, ka qenë dhe vazhdon të jetë pjesë e shumë aktiviteteve të cilat promovojnë të drejtat e njeriut.

Gjithmonë këmbëngulese në përmbushjën e qëllimeve të saj, duke luftuar që të bëj ndryshime pozitive në shoqëri.

Foto Galeri