Artpolis

Elira Lluka-Outreach officer

Elira Lluka e lindur ne vitin 2000 në Gjakovë. Shkollen fillore dhe atë të mesme ka përfunduar në Gjakovë për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës – Fakulteti Filozofik, Departamenti i “Punës Sociale”

Aktivizmi, feminizmi, të drejtat e njeriut, arti, angazhimi ne dhe për komunitetin kanë karakterizuar gjithmonë atë. Elira tani është e angazhuar si Outreach Officer në Qendren për Art dhe Komunitet – Artpolis.

E karakterizon vendosmeria, përkushtimi dhe dashuria për punën!

Foto Galeri