Artpolis

Skender Podvorica

Skender Podvorica, i lindur më 1995, është pjesë e Artpolis që nga viti 2012.

Duke filluar si vullnetar, aktor në shfaqje teatrale amatore, performanca, pjesëmarrës në aktivitete dhe organizime të ndryshme, ndërsa tani është i angazhuar si Asistent i Projekteve.

Studion në Kolegjin Dardania, drejtimi Psikologji Aplikative dhe Studime Menagjeriale, si dhe është student në Universitetin e Prishtinës, drejtimi Regji Teatri.

 

 

 

diellza

Foto Galeri