Uncategorized

February 8, 2021

Uncategorized

Konkurs: Për 5 vende të lira – Aktor/e

Artpolis Qendra për Art dhe Komunitet, shpallë konkurs për 5 vende të lira: Pozita: Aktor/e Ekipi më i ri i komunitetit artistik po ju pret ! Nëse je Aktor/e dhe…

Read More

Kërkesë për Ofertë

Kërkesë për Ofertë I/ E nderuar, Artpolis Organizatë Joqeveritare me seli në Prishtinë, fton kompaninë tuaj të dërgon ofertë për Auditim të Organizatës Artpolis si dhe të projektit “NDAL/STOP –…

Read More

January 27, 2021

Uncategorized

Call for Application – Theatre Based Education Training with peers

A t'pëlqen teatri? A ki mendu najherë se qysh bohet një shfaqje!? A kishe dashtë me mësu ma shumë për teatrin? Atëherë apliko në trajnimin "Edukimi i Bazuar në Teatër"…

Read More

Pozitë e hapur për trajner/e profesionistë/e

27.01.2021 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis shpallë pozitë të hapur për  dy trajner/e profesionistë/e në lidhje me trajnimin “Edukimi i Bazuar në Teatër”, trajnim ky i cili do…

Read More

January 12, 2021

Uncategorized

Konkurs pune / Asistent/e i Financave dhe Administratës

12.01.2020 Pozita: Asistent/e i Financave dhe Administratës Vendi i punës: Prishtinë Raporton tek: Menaxherja e Financave dhe Drejtoresha Ekzekutive Kohëzgjatja e kontratës: deri 31.12.2021 (me mundësi vazhdimi) Fillimi i punës:…

Read More

Konkurs pune / Menaxher/e të Projekteve

12.01.2021 Pozita: Menaxher/e të Projekteve Vendi i punës: Prishtinë Raporton tek: Drejtoresha ekzekutive Fillimi i punës: 01.02.2021 Kohëzgjatja e kontratës: 31.12.2021 (me mundësi vazhdimi) Orari i punës: 09:00-17:00 ARTPOLIS shpall…

Read More

September 16, 2020

Uncategorized

Konkurs pune

16.09.2020 Pozita: “Koordinator/e i/e Projektit”Vendi i punës: PrishtinëRaporton tek: Drejtoresha ekzekutive dhe menaxheri/ja i/e projektitKohëzgjatja e kontratës: 3 muaj (me mundësi vazhdimi)Fillimi i punës: 05.10.2020Orari i punës: 09:00-17:00 Qëllimi:Artpolis shpall…

Read More

May 7, 2020

Uncategorized

Shpallje

07.05.2020 Kërkojmë shtëpi apo banesë me qira për zyre të organizatës, me madhësi nga 160 m² - 200m². Hapësira e banimit: shtëpia / banesa duhet të ketë 5 - 6…

Read More

May 6, 2019

Uncategorized

The training “Theater Based Education” with young people from Kosovo

21 - 22 – 23.04.2019 Art and Community Center - Artpolis has successfully completed the three day training "Theater Based Education", within dates 21 – 23 April, 2019. This training…

Read More

April 1, 2019

Uncategorized

The Forum Theater performance: “Stigma – Claim Your Rights”- Lipjan

20.03.2019 Lipljan Municipality, on March 20, 2019, welcomed the Forum Theater rerformance "Stigma –Claim your rights" at the Cultural Center "Tahir Sinani". The performance addressed a sensitive collective theme, a…

Read More

March 22, 2018

Uncategorized

One Billion Rising Gjilan – 2018

One Billion Rising Revolution 2018 RISE! RESIST! UNITE! Every year during February, One Billion Rising is being organized worldwide, as a sign of protest towards violence against women and girls.…

Read More

February 24, 2018

Uncategorized

Publication of the report “Addressing Sexual Harassment in Public Universities”

In honor of the 8th of March, Artpolis - Community and Art Center published the "Addressing Sexual Harassment in Public Universities" report. This report was prepared by the lawyer MSc.…

Read More