Art e Kulturë në Kampin Veror Artistik Multietnik

15-18.07.2024 Të rinj e të reja nga qytete e komunitete të ndryshme të Kosovës, u mblodhën tre ditë në Fshatin Kukaj me datat 15-18 korrik, 2024, të përjetojnë një aventurë…

Lexo me shumë

Vizitë e këndshme e studentëve të PISU 2024 në zyren e Artpolis

12.07.2024 Studentët e PISU 2024, bashkë me profesoreshën Vjollca Krasniqi vizituan organizatën Artpolis. Gjatë kësaj vizite, ata u takuan me përfaqësueset e Artpolis dhe u njohën nga afër me punën…

Lexo me shumë

Venera Ismaili pjesë e panelit të diskutimit “Arti Përgjatë Kohës – Lidhja e të Shkuarës me të Tashmen”

02.07.2024 Menaxherja e projekteve në Artpolis, Venera Ismaili, ishte pjesë e panelit të dsikutimit “Arti Përgjatë Kohës – Lidhja e të Shkuarës me të Tashmen”, të organizuar nga Zëri i…

Lexo me shumë

Nata e Filmit në Artpolis, “After” nxit diskutim mbi sulmet dhe ngacmimet seksuale

26.06.2024 Në mbrëmjen e 26 qershorit, në zyren e Artpolis të rinj dhe të reja u mblodhën për të shikuar dhe diskutuar mbi filmin “After” me regji të Georgina Creebin.…

Lexo me shumë
Tjetra

Postimet e fundit

19 Korrik, 2024

Aktivizëm

Art e Kulturë në Kampin Veror Artistik Multietnik

15-18.07.2024 Të rinj e të reja nga qytete e komunitete të ndryshme të Kosovës, u mblodhën tre ditë në Fshatin Kukaj me datat 15-18 korrik, 2024, të përjetojnë një aventurë…
Lexo me shumë

12 Korrik, 2024

Vizitat

Vizitë e këndshme e studentëve të PISU 2024 në zyren…

12.07.2024 Studentët e PISU 2024, bashkë me profesoreshën Vjollca Krasniqi vizituan organizatën Artpolis. Gjatë kësaj vizite, ata u takuan me përfaqësueset e Artpolis dhe u njohën nga afër me punën…
Lexo me shumë

3 Korrik, 2024

Panelet e Diskutimit

Venera Ismaili pjesë e panelit të diskutimit “Arti Përgjatë Kohës…

02.07.2024 Menaxherja e projekteve në Artpolis, Venera Ismaili, ishte pjesë e panelit të dsikutimit “Arti Përgjatë Kohës – Lidhja e të Shkuarës me të Tashmen”, të organizuar nga Zëri i…
Lexo me shumë

29 Qershor, 2024

Aktivitetet

Nata e Filmit në Artpolis, “After” nxit diskutim mbi sulmet…

26.06.2024 Në mbrëmjen e 26 qershorit, në zyren e Artpolis të rinj dhe të reja u mblodhën për të shikuar dhe diskutuar mbi filmin “After” me regji të Georgina Creebin.…
Lexo me shumë

28 Qershor, 2024

Punëtoritë

Mbahen katër punëtori “Fuqia e Dashurisë”, dhe prezantohet dokumentari “Biba…

24-27.06.2024 Artpolis ka organizuar katër punëtori “Fuqia e Dashurisë” më 24-27 qershor, 2024. Me këtë rast është prezantuar edhe dokumentari “Biba May – Jo Më”. Këto punëtori janë organizuar në…
Lexo me shumë

18 Qershor, 2024

Projektet

Mbahet takimi i dytë transnacional i projektit UNMASC!

16-17.06.2024 Takimi i dytë transnacional për projektin "Unmasc! Promovimi i Drejtësisë Gjinore me Teatrin Shoqëror Gjithëpërfshirës" u zhvillua në një hapësirë mikpritëse dhe publike në OPENS në Novi Sad, duke…
Lexo me shumë
Shiko të gjitha