Publikimet Shpalljet

Thirrje e hapur – Termet e Referencës për Konsulent/e Kërkimor/e, për Raportin Hulumtues në Adresimin e Ngacmimeve Seksuale në Universitetin e Prishtinës

12 Tetor, 2022

12.10.2022

Thirrje e hapur – Termet e Referencës për Konsulent/e Kërkimor/e, për Raportin Hulumtues në Adresimin e Ngacmimeve Seksuale në Universitetin e Prishtinës.

Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet në kuadër të projektit “HumanRightivism”, implementuar nga CDF – Community Development Fund dhe mbështetur nga Ambasada e Suedisë në Prishtinë, hap thirrje për një Konsulent/e Kërkimor/e për hartimin e Raportit Hulumtues në Adresimin e Ngacmimeve Seksuale në Universitetin e Prishtinës.


Aplikoni deri me datë 15 tetor 2022, sipas specifikave në Termet e Referencës të bashkangjitura më poshtë.

You may also like