Advertisements

March 13, 2024

Advertisements

Konkurs pune // Menaxher/e i/e Projekteve

13.03.2024 Pozita: Menaxher/e i/e Projekteve Vendi i punës: Prishtinë Raporton te: Drejtoresha ekzekutive  Fillimi i punës: 15.04.2024 Kohëzgjatja e kontratës: 31.12.2024 (me mundësi vazhdimi) Orari i punës: 09:00 -17:00 ARTPOLIS shpall konkurs për vend të lirë…

Read More

February 2, 2024

Advertisements

“Culture without borders” opens doors for young artists

If you are a young artist looking for inspiration, artistic development and building bridges between cultures, apply for the “Culture without borders" program and become part of an unforgettable artistic…

Read More

January 12, 2024

Advertisements

Konkurs pune // Menaxher/e i/e Projekteve

12.01.2024 Pozita: Menaxher/e i/e Projekteve Vendi i punës: Prishtinë Raporton te: Drejtoresha ekzekutive Fillimi i punës: 15.02.2024 Kohëzgjatja e kontratës: 31.12.2024 (me mundësi vazhdimi) Orari i punës: 09:00 -17:00 ARTPOLIS…

Read More

February 24, 2021

Advertisements

Artistic troupe – audition

24.02.2021 “The theatre was created to tell people the truth about life and the social situation.” – Stella Adler Our dream is becoming a reality! Artpolis in fulfilment of the…

Read More

February 8, 2021

Advertisements

Konkurs: Për 5 vende të lira – Aktor/e

Artpolis Qendra për Art dhe Komunitet, shpallë konkurs për 5 vende të lira: Pozita: Aktor/e Ekipi më i ri i komunitetit artistik po ju pret ! Nëse je Aktor/e dhe…

Read More

Kërkesë për Ofertë

Kërkesë për Ofertë I/ E nderuar, Artpolis Organizatë Joqeveritare me seli në Prishtinë, fton kompaninë tuaj të dërgon ofertë për Auditim të Organizatës Artpolis si dhe të projektit “NDAL/STOP –…

Read More

January 27, 2021

Advertisements

Call for Application – Theatre Based Education Training with peers

A t'pëlqen teatri? A ki mendu najherë se qysh bohet një shfaqje!? A kishe dashtë me mësu ma shumë për teatrin? Atëherë apliko në trajnimin "Edukimi i Bazuar në Teatër"…

Read More

Pozitë e hapur për trajner/e profesionistë/e

27.01.2021 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis shpallë pozitë të hapur për  dy trajner/e profesionistë/e në lidhje me trajnimin “Edukimi i Bazuar në Teatër”, trajnim ky i cili do…

Read More

January 12, 2021

Advertisements

Konkurs pune / Asistent/e i Financave dhe Administratës

12.01.2020 Pozita: Asistent/e i Financave dhe Administratës Vendi i punës: Prishtinë Raporton tek: Menaxherja e Financave dhe Drejtoresha Ekzekutive Kohëzgjatja e kontratës: deri 31.12.2021 (me mundësi vazhdimi) Fillimi i punës:…

Read More

Konkurs pune / Menaxher/e të Projekteve

12.01.2021 Pozita: Menaxher/e të Projekteve Vendi i punës: Prishtinë Raporton tek: Drejtoresha ekzekutive Fillimi i punës: 01.02.2021 Kohëzgjatja e kontratës: 31.12.2021 (me mundësi vazhdimi) Orari i punës: 09:00-17:00 ARTPOLIS shpall…

Read More

September 16, 2020

Advertisements

Konkurs pune

16.09.2020 Pozita: “Koordinator/e i/e Projektit”Vendi i punës: PrishtinëRaporton tek: Drejtoresha ekzekutive dhe menaxheri/ja i/e projektitKohëzgjatja e kontratës: 3 muaj (me mundësi vazhdimi)Fillimi i punës: 05.10.2020Orari i punës: 09:00-17:00 Qëllimi:Artpolis shpall…

Read More

May 7, 2020

Advertisements

Shpallje

07.05.2020 Kërkojmë shtëpi apo banesë me qira për zyre të organizatës, me madhësi nga 160 m² - 200m². Hapësira e banimit: shtëpia / banesa duhet të ketë 5 - 6…

Read More

March 5, 2018

Advertisements

CALL FOR APPLICATION – FEMART 5 / FEARLESS Festival

CALL FOR APPLICATION FEMART 5 / FEARLESS Festivals Festival of Artists and Activists 25-30 May 2017, Pristina, Kosovo The FEMART Festival is the first and only feminist festival in Kosovo,…

Read More

March 20, 2017

Advertisements

CALL FOR APPLICATION – FEMART Festival 5 / FEARLESS

CALL FOR APPLICATION FEMART 5 – FEARLESS Women Artists and Activists Festival 25-30 May 2017, Prishtina, Kosovo FEMART is the first and only feminist festival in Kosovo, also the biggest…

Read More