Advertisements

Call for Application – Theatre Based Education Training with peers

January 27, 2021

A t’pëlqen teatri? 🎭

A ki mendu najherë se qysh bohet një shfaqje!? 🤹‍♀️🤹

A kishe dashtë me mësu ma shumë për teatrin?

📝Atëherë apliko në trajnimin “Edukimi i Bazuar në Teatër” me mësu ma shumë për teatrin dhe të drejtat e njeriut.

Apply in english:👉https://bit.ly/3iJMu1y

Apliciraj na srpskom jeziku: 👉https://bit.ly/3iLnKWJ

Përveç qe ki me mësu shumë sene t’reja, ki me diskutu shumë tema, ke me u sfidu e ke me u knaq me shoqni t’mirë.

#artpolis#art#community#cdf#thbe

You may also like