Uncategorized

Shpallje

May 7, 2020

07.05.2020

Kërkojmë shtëpi apo banesë me qira për zyre të organizatës, me madhësi nga 160 m² – 200m². Hapësira e banimit: shtëpia / banesa duhet të ketë 5 – 6 hapësira punuese dhe dy banjo, të ketë ndriçim natyral të mjaftueshëm, të jetë e pajisur me nxemje qendrore dhe ashensor në rastin e zyreve në ndërtesë disa katëshe.

Lokacioni: është me rëndësi të jetë në qendër, ndërsa lokacionet e preferuara janë: në qendër (sheshi, prapa teatrit, te Qafa), në Pejton, Aktash (jo më larg se rr. E Dubrovnikut), Parku i Qytetit.

Çmimi nga 800 € – 1000 € varësisht nga madhësia, lokacioni dhe largësia e qendrës.

Ofertat tuaja mund t’i dergoni deri me datën 16.05.2020 ne email: ojq.artpolis@gmail.com dhe jeta144@hotmail.com.

Çmimi : 800 € – 1000 €
Kategoria: Patundshmëri/Qira: Banesa, Shtëpi
Hapësira – 2 banjo dhe 5 – 6 hapësira punuese
Lokacionet e preferuara: Pejton, Aktash, Sheshi, te Qafa.
Kushtet: Të ketë nxemje qendrore, ashensor, ndriçim natyral.
Madhësia – 160 m² – 200m²
Kontakti: ojq.artpolis@gmail.com & jeta144@hotmail.com

You may also like