Arbnora Kajtazi

Arbnora Kajtazi ka përfunduar studimet bachelor dhe master në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës.

Arbnora ka punuar në një biznes privat për dy vite në departamentin e financave.

Tani ajo është e angazhuar në Artpolis si Asistente e Financave dhe Administratës.