Berat Bajrami

Berat Bajrami është artist dhe aktivist nga Rahoveci. Ai ka diplomuar në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës, Departamenti i Grafikës.

Për më shumë se pesë vjet ai punoi si gazetar në KOHA.net, ndërsa në të njëjtën kohë ishte i angazhuar në projekte artistike dhe kulturore.

Që nga Marsi 2021, ai është pjesë e Artpolis si Koordinator Projekteve dhe Zyrtar i PR.