Rukije Gashi

Rukija ka lindur në Kamenicë në vitin 1974. Aktualisht ajo jeton në Prishtinë së bashku me bashkëshortin dhe tre fëmijët.

Prej vitit 2018, ajo është pjesë e Artpolis dhe është e angazhuar në mirëmbajtjen e zyrave.