Blerta Gubetini

Blerta Gubetini e lindur më 16 maj 1997 në Vushtrri. Studimet për aktrim i përfundoi në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Arteve në korrik të vitit 2020. Numëron mbi 10 shfaqje teatrore të realizuara deri më sot, si dhe projekte të tjera filmike.

U bë pjesë e Trupës Artistike Rezidente të Artpolis në vitin 2021.