Artpolis

Archive - September 2020

Konkurs pune

16.09.2020 Pozita: “Koordinator/e i/e Projektit”Vendi i punës: PrishtinëRaporton tek: Drejtoresha ekzekutive dhe menaxheri/ja i/e projektitKohëzgjatja e kontratës: 3 muaj (me mundësi vazhdimi)Fillimi i punës: 05.10...

0Shares