Artpolis

Pozitë e hapur për trajner/e profesionistë

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis shpallë pozitë të hapur për  dy trajner/e profesionistë/e në lidhje me trajnimin “Edukimi i Bazuar në Teatër”, trajnim ky i cili do të realizohet me datë 21-23 shkurt, 2020 në Prishtinë. Trajnimi ka për...

Kërkesë për Ofertë – Auditimi i organizatës Artpolis

E/ I nderuar, Artpolis Organizatë Joqeveritare me seli në Prishtinë, fton kompaninë tuaj të dërgojë ofertë për Auditim të Organizatës Artpolis si dhe të projektit “NDAL/STOP – Jointly and creatively against GBV” për vitin 2019. Ofertat duhet...

Stage reading “Spring awakening”

28.12.2019 & 30.12.2019 Artpolis – Art and Community Center presents “Spring Awakening” in Prishtina by author Frank Wedekind and direction and adaptation by Zana Hoxha. Frank Wedekind describes a grown up’s reflection on adolescence, the...

The workshop “Theory of Change”

03.12.2019 – 04.12.2019, Zenica / BiH In the workshop “Theory of Change” organizaed by “Medica Zenica” in Zenica/Bih on 3 – 4 December, 2019 participated Ms. Agnesa Xheladini – Project Coordinator in Artpolis...

Forum Future 2019 – Reconciliation process and transitional justice, perception, problems and perspective

11.12.2019 The panel: “Reconciliation processes and transitional justice, perception, problems and perspective” was organized within the frame of the two-day Conference: “Forum Future 2019”, held in the Civic Energy Center in North Mitrovica on the...

0Shares