Artpolis

Donarta Limanaj- Menaxhere e Financave dhe Administratës

Donarta Limanaj ka përfunduar studimet bachelor në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës, gjithashtu është në përfundim te studimeve master në Universitetin e Prishtinës. Ajo është anëtare e shoqatës së...

Diellza Bezera – Menaxhere e Projekteve

Diellza Bezera ka lindur në vitin 1992 në Angelholm-Kristianstad në Suedi, duke u kthyer më vonë në Kosovë ku vazhdoj shkollimin, atë fillor dhe të mesëm në Gjakovë kurse Universitetin në Prishtinë. Ka përfunduar...

Nertila Qarri-Gërguri – Menaxhere e Projekteve

Nertila Qarri-Gërguri është Menaxhere e Projekteve në organizatën Artpolis. Ka diplomuar në Shkencat Politike (BA) dhe është në përfundim të studimeve Master në drejtimin Politikat Publike dhe Menaxhimi. Ajo punon në...

Venera Ismaili – Zyrtare e Projekteve

Venera Ismaili lindi me 1972 në Prishtinë. Ajo ka bërë një karrierë të larmishme të punës. Ka startuar në vitin 1992, në kompani të teknologjisë informative “Infotrade” duke krijuar përvojën e parë të punës përmes...

Elira Lluka-Outreach officer

Elira Lluka e lindur ne vitin 2000 në Gjakovë. Shkollen fillore dhe atë të mesme ka përfunduar në Gjakovë për të vazhduar studimet në Universitetin e Prishtinës – Fakulteti Filozofik, Departamenti i “Punës...

Berat Bajrami – Koordinator i projekteve

Berat Bajrami ka lindur më 6 qershor 1990 në Rahovec. Ai ka përfunduar masterin në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës në degën e Grafikës. Për më shumë se pesë vjet ka punuar si gazetar në Grupin KOHA...

Arbnora Kajtazi – Asistente e Financave dhe Administratës

Arbnora Kajtazi ka përfunduar studimet bachelor dhe master në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës. Arbnora ka punuar në një biznes privat  për 2 vjet në departamentin e financave. Aktualisht ajo është e...

Valëza Sijarina – Asistente e projekteve

Valëza Sijarina e lindur më 5 dhjetor të vitit 2001 në Gjilan. Shkollën e mesme e kreu në gjimnazin e shkencave natyrore “Xhavit Ahmeti” Gjilan, kurse tani vijon studimet në Fakultetin Filologjik, departamenti i...

0Shares