Artpolis

Archive - Shkurt 2014

One Billion Rising – Prishtinë

Një në tri gra në planet, dhunohen apo përjetojnë dhunë në familje gjatë jetës së tyre. Që do të thotë një miliard gra. Në shkurt të vitit 2013, një miliard gra dhe burra tronditën tokën përmes vallëzimit për t’i...

0Shares