Rudina Xhokli 

Rudina Xhokli është Koordinatore Projekteve në Artpolis.  Ajo ka përvojë të gjatë të punës me shoqërinë civile që nga viti 2015. Rudina ka studiuar Sociologji në Fakultetin Filozofik- Universiteti i Prishtinës. Ajo ka pasion studimet gjinore, kulturën dhe librat.

Angazhimi i saj për të avancuar kauzat sociale dhe për të nxitur angazhimin e komunitetit është i dukshëm në punën e saj dhe përkushtimin e vazhdueshëm ndaj të mësuarit dhe avokimit.