Aktivitetet Aktivizëm Iniciativat

Ngacmimet Seksuale brenda Universiteteve Publik – Gjakovë

26 Prill, 2016

Qendra për Art dhe Komunitet Artpolis me mbështjen e Ambasadës Amerikane, ka filluar implementimin e projektit me temën ” Ngacmimet Seksuale brenda Universiteteve Publike”.
Workshop, Prishtinë 26.04.2016

You may also like