Aktivitetet Aktivizëm Iniciativat

Marshi i Një Miliard në Këmbë – Mitrovicë (video)

26 Shkurt, 2017

Momente të shkëputura nga Një Miliard në Këmbë në komunën e Mitrovicës, organizim ky i implementuar nga Artpolis në bashkëpunim me: Diakonie Qendra Rinore- Mitrovica, Mitrovica Women Association for Human Rights dhe “Ti ndjekim Endërrat”- Vushtrri.

You may also like