Aktivizëm Iniciativat

#1001Fires – Art dhe solidaritet gjatë Covid-19

31 Korrik, 2020

25.07.2020

#1001Zjarret – 25 korriku 2020, është një ditë solidariteti dhe lidhjeje, dhe ne u bashkuam me artistë të tjerë dhe kulturë krijuese në të gjithë globin për të ndarë një fragment të punës sonë që kemi krijuar gjatë krizës COVID-19. Premiera e mbyllur e shfaqjes muzikore “Zgjimi i pranverës” zgjoi interesim në #1001 Zjarret.

1001 Zjarret është një rrjet bazë që lidh punëtorët e artit dhe kulturës nëpër disiplina dhe vizione artistike për të shkëmbyer ide, dialog kritik dhe mbështetje, asnjë artist apo krijues i kulturës nuk duhet të lihet pas, gjatë dhe pas krizës

.You may also like