Themelohet klubi teatror në Vushtrri

03.05.2024 Më 3 maj, 2024 Artpolis ka themeluar Klubin Teatror në qytetin e Vushtrrisë. Pas një audicioni të suksesshëm në Gjimnazin “Eqrem Çabej”, janë përzgjedhur të rinjte dhe të rejat…

Lexo me shumë

Thirrje për pjesëmarrje në Shkollën Pranverore Feministe 2024

Artpolis - Qendra për Art dhe Komunitet nga Prishtina dhe Qendra Alternative për Vajzat nga Krushevci, hapin thirrjen për gjeneratën e dhjetë të Shkollës Pranverore Feministe 2024, me mbështetjen e fondacionit suedez Kvinna…

Lexo me shumë

Trajnimi transformues edukimi i bazuar në teatër bashkon komunitete të ndryshme

16-18.04.2024 Punëtoria novatore tre-ditore e trajnimit “Edukimi i Bazuar në Teatër” përfundoi më 18 prill, duke mbledhur së bashku 25 pjesëmarrës nga prejardhje të ndryshme etnike, duke përfshirë komunitetet shqiptare,…

Lexo me shumë

“Gratë e Trojës” nxit diskutim në Prizren, publiku çmon mesazhet për paqe

15.04.2024 Pas performancës “Gratë e Trojës”, u zhvillua një diskutim i gjallë midis artistëve dhe audiencës në Kino Lumbardhi më 15 prill, 2024, duke i bërë jehonë temave të fuqishme…

Lexo me shumë
Tjetra

Postimet e fundit

3 Maj, 2024

Forum Teatri

Themelohet klubi teatror në Vushtrri

03.05.2024 Më 3 maj, 2024 Artpolis ka themeluar Klubin Teatror në qytetin e Vushtrrisë. Pas një audicioni të suksesshëm në Gjimnazin “Eqrem Çabej”, janë përzgjedhur të rinjte dhe të rejat…
Lexo me shumë

2 Maj, 2024

Shpalljet

Thirrje për pjesëmarrje në Shkollën Pranverore Feministe 2024

Artpolis - Qendra për Art dhe Komunitet nga Prishtina dhe Qendra Alternative për Vajzat nga Krushevci, hapin thirrjen për gjeneratën e dhjetë të Shkollës Pranverore Feministe 2024, me mbështetjen e fondacionit suedez Kvinna…
Lexo me shumë

19 Prill, 2024

Forum Teatri

Trajnimi transformues edukimi i bazuar në teatër bashkon komunitete të…

16-18.04.2024 Punëtoria novatore tre-ditore e trajnimit “Edukimi i Bazuar në Teatër” përfundoi më 18 prill, duke mbledhur së bashku 25 pjesëmarrës nga prejardhje të ndryshme etnike, duke përfshirë komunitetet shqiptare,…
Lexo me shumë

15 Prill, 2024

Shfaqjet Teatrale

“Gratë e Trojës” nxit diskutim në Prizren, publiku çmon mesazhet…

15.04.2024 Pas performancës “Gratë e Trojës”, u zhvillua një diskutim i gjallë midis artistëve dhe audiencës në Kino Lumbardhi më 15 prill, 2024, duke i bërë jehonë temave të fuqishme…
Lexo me shumë

“Gratë e Trojës”, jehon në Prizren me mesazhe për paqe

15.04.2024 Më 15 prill, 2024 Kino Lumbardhi u shndërrua në një hapësirë të aktivizmit feminist të “Grave të Trojës”, që shpalosën dhimbjen e tyre, qëndrueshmërinë, e guximin për t’i thënë…
Lexo me shumë

14 Prill, 2024

Shfaqjet Teatrale

Procesi krijues i shfaqjes “Gratë e Trojës”, një udhëtim i…

Përkundër barrierave të mundshme gjuhësore dhe modifikimit të provave, herë fizikisht dhe herë online, ndërtimi i shfaqjes “Gratë e Trojës” ka qenë një udhëtim frymëzues për artistet/ët pjesëmarrës. Nën drejtimin…
Lexo me shumë
Shiko të gjitha