Vizitat

Ambasadori i Luksemburgut dhe drejtori i Festivalit “Fundamental” vizitojnë Artpolisin

25 Janar, 2024

24.01.2024

Më 24 janar, 2024 Artpolis ishte nderuar me vizitën e këndshme nga z. Eric Dietz, shefi i misionit të Ambasadës së Dukatit të Madh të Luksemburgut në Prishtinë, së bashku me drejtorin e Festivalit “Fundamental” në Luksemburg, artistin e talentuar Steve Karier.

Ata u mirëpritën nga menaxherja e projekteve në Artpolis, Venera Ismaili, e cila prezantoi para tyre aktivizmin artistik të organizatës, veçanërisht krijimin e shfaqjeve teatrore profesionale nga Ansambli i Artpolis, si dhe organizimin e Festivalit FemArt, që sivjet shënon 12 edicione. Ky takim ishte një mundësi për t’u thelluar në punën e stafit dhe Ansamblit të Artpolis.

Shkëmbimi i ideve dhe përvojave ishte shumë i vlefshëm, duke hedhur themelet për bashkëpunime dhe shkëmbime kulturore në të ardhmen. Mezi presim të ndërtojmë këto lidhje dhe të krijojmë një urë lidhëse ndërmjet peizazheve artistike të Kosovës dhe Luksemburgut!

You may also like