Aktivitetet Iniciativat Punëtoritë

Autobusi i Trashëgimisë Europiane / Prishtinë / 2012

21 Shtator, 2012

Për të tretin vit radhazi, Artpolis me përkrahjen e Këshillit të Europës dhe në kuadër të projektit PCDK, organizoi shënimin e “Ditëve të trashëgimisë kulturore Europiane në Kosovë” 2012.

Aktivitetet u zhvilluan prej orës 18:00 – 21:00 dhe ato përfshijnë:
1. Ekspozitë të hapur me instrumente tradicionale të krijuesit Shaqir Hoti
2. Muzikë tradicionale me orkestër
3. Performancë teatrore “Virgjëresha Shqipëtare”
4. Karenval dhe prezentim I kostumeve tradicionale
5. Artizanate
6. Prezentim I filmave

Të gjitha aktivitetet u mbajtën në sheshet e hapura përgjatë 5 ditëve në komunat në vijim:

21 Shtator: Prishtinë Qendër e qytetit Sheshi Nëna Terezë 18:00-21:00
22 Shtator: Skënderaj Sheshi Adem Jashari 18:00-21:00
23 Shtator: Istog Te Shtepia e Kultures 18:00-21:00
24 Shtator: Podujevë Para shtëpisë së kulturës 18:00-21:00
25 Shtator: Suharekë Te parku i qytetit 12:00-16:00
Hyrja e lirë!

You may also like