Aktivizëm Iniciativat

Dita Ndërkombëtare e Femijës Vajzë – Dragash / 2014

17 Tetor, 2014

Për nder te Ditës Ndërkombetare te Femijës Vajzë,OJQ ARTPOLIS ne bashkpunim me UNFPA,ka përfunduar me sukses aktivitetin për vetëdijesimin e shoqerisë për rëndësinë e femijës vajzë.
Aktiviteti është mbajtur ne tri komuna:Prishtinë,Dragash dhe Fushë Kosovë.

Me poshtë i keni disa foto nga aktiviteti i mbajtur ne Dragash me datën 17/10/2014.

Faleminderojmë te gjithë te pranishmit që morrën pjesë ne aktivitet.

OJQ ARTPOLIS.

You may also like