Aktivitetet Aktivizëm

Dita Ndërkombëtare e Femijës Vajzë – Fushë Kosovë / 2014

16 Tetor, 2014

OJQ ARTPOLIS, per nder te Dites Nderkombtare te Femijes Vajze, ka organizuar disa aktivitete te cilat u mbajten me 3 komuna, Fushe Kosove, Dragash dhe Prishtine.

Me 16/10/2014 eshte mbajtur aktiviteti vetdijesues ne Fushe Kosove. Aktivitetet kane te bejne me vetdijesimin e qytetareve per ndalimin e paragjykimeve rreth barazise gjinore.

You may also like