Aktivizëm Iniciativat

Dita Ndërkombëtare e Femijës Vajzë – Prishtinë / 2014

20 Tetor, 2014

Për nder te Ditës Ndërkombëtare të Femijës Vajzë, OJQ ARTPOLIS në bashkëpunim me UNFPA, ka përfunduar me sukses aktivitetin për vetëdijesimin e shoqërisë për rëndësinë e femijës vajzë.

Aktiviteti është mbajtur ne tri komuna:Prishtinë,Dragash dhe Fushë Kosovë.

Me poshtë i keni disa foto nga aktiviteti i mbajtur ne Prishtinë me datën 20/10/2014.

Falenderojmë te gjithë te pranishmit që morrën pjesë ne aktivitet.

OJQ ARTPOLIS.

You may also like