Aktivitetet Aktivizëm Iniciativat

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

18 Dhjetor, 2019

05.12.2019

“Vullnetarët/et jo domosdmoshërisht kanë kohë; ata/ato kanë zemër.” – Elizabeth Andrew

Qendra per Art dhe Komunitet – Artpolis në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, nën koordinimin e mentores Diellza Bezera, bashkoi vullnetaret/ët nga Prishtina dhe Fushe Kosova për tu bërë pjesë e aktiviteteve në Hotel Emerald.

You may also like