Shfaqjet Teatrale

“Drejtësi për Gra” – Performancë artistike / Gjilan

13 Qershor, 2014

Performancë – “Drejtësi për Gra”
Luajnë :
Anisa Ismajli
Fitore Broqi
Alban Zogaj
Dardana Mehmeti

Koncepti dhe regjia :
Zana Hoxha Krasniqi
Organizator:
Flakron Rexhepaj
Ndricimi :
Skender Latifi

You may also like