Aktivizëm Shfaqjet Teatrale

“Drejtësi për Gra” – Performancë artistike / Pitchwise, Sarajevë

11 Shtator, 2014

Performansa “Drejtësi për gra”, në kuadër të festivalit Pitchwise në Sarajevë, me datën 11 Shtator 2014.

Luajnë:
Dardana Mehmeti
Fitore Broqi
Alban Zogaj

Koncepti dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi

Ndriqimi: Skender Latifi

You may also like