January 2021

January 30, 2021

Brochures

Here it is! The brochure “ArtEd – Growing through Arts…

29.01.2021 What joy, laughter, excitement, work, challenges, and many emotions were experienced within a year. Theater clubs of the champion schools of Kosovo were more than clubs. They were an…

Read More

Annual Artpolis Report 2020

ANG_Raporti_Vjetor_Artpolis-2020_WEB-1Download

Read More

January 27, 2021

Brochures

Evaluation report for theatre clubs of champion schools – ArtEd

July, 2020 Evaluation report - Opinions and attitudes of elementary school students on the importance of theatre clubs in educational approaches, self-perceptions and social preferences in Kosovo-An experience of online training…

Read More

ArtEd – Evaluation report of the Online Training “Costume Design”

December 2020 After the successful establishment of 20 Theater Clubs, in 20 champion schools - partners of the project  ArtEd-Growing through Arts in Education,  it was intended that this training will…

Read More

Call for Application – Theatre Based Education Training with peers

A t'pëlqen teatri? A ki mendu najherë se qysh bohet një shfaqje!? A kishe dashtë me mësu ma shumë për teatrin? Atëherë apliko në trajnimin "Edukimi i Bazuar në Teatër"…

Read More

Certification of the pupils for the online training “Costume design”

December 2020 Artpolis - Art and Community Center, after the successful completion of the online training "Costume Design" led by designer / trainer Njomëza Luci, certified pupils for their participation…

Read More

Pozitë e hapur për trajner/e profesionistë/e

27.01.2021 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis shpallë pozitë të hapur për  dy trajner/e profesionistë/e në lidhje me trajnimin “Edukimi i Bazuar në Teatër”, trajnim ky i cili do…

Read More

January 12, 2021

Advertisements

Konkurs pune / Asistent/e i Financave dhe Administratës

12.01.2020 Pozita: Asistent/e i Financave dhe Administratës Vendi i punës: Prishtinë Raporton tek: Menaxherja e Financave dhe Drejtoresha Ekzekutive Kohëzgjatja e kontratës: deri 31.12.2021 (me mundësi vazhdimi) Fillimi i punës:…

Read More

Konkurs pune / Menaxher/e të Projekteve

12.01.2021 Pozita: Menaxher/e të Projekteve Vendi i punës: Prishtinë Raporton tek: Drejtoresha ekzekutive Fillimi i punës: 01.02.2021 Kohëzgjatja e kontratës: 31.12.2021 (me mundësi vazhdimi) Orari i punës: 09:00-17:00 ARTPOLIS shpall…

Read More