Aktivitetet Panelet e Diskutimit

Flaka interaktive – Panel diskutimi

12 Mars, 2020

23.01.2020, Gjilan

Në kuadër të manifestimit Flaka e Janarit 2020 në Gjilan, në Teatrin e Qytetit u mbajt Flaka interaktive – panel diskutimi. Paneliste  ishte regjisorja e teatrit dhe drejtoresha ekzekutive e Artpolis, Zana Hoxha.

Në diskutim u shpalosën veprimtaria e Artpolis si dhe përvojat e organizatës me organizim të festivalit ndërkombëtar FemArt. Po ashtu u potencuan vështirësitë e artisteve/ëve për të depërtuar me artin e tyre nëpër vendet fqinje përderisa Kosova me festivalet e veta artistike i mirëpret të gjithë. Duhet të bëhet më shumë që arti ynë të jetë prezent edhe në vendet tjera.

You may also like