Aktivitetet Aktivizëm Iniciativat

Ngacmimet Seksuale brenda Universiteteve Publike – Mitrovicë

17 Qershor, 2016

Sot me datë 17.06.2016 Artpolis në kuadër të projektit “Identifikimi dhe adresimi i ngacmimeve seksuale brenda Universiteteve Publike” ka zhvilluar punëtorinë e radhës në komunën e Mitrovicës, në hapsirën e Diakonie Youth Center – Mitrovica. Në këtë punëtori pjesëmarrës ishin student/e dhe aktivist/e nga kjo komunë.

Ky projekt është përkrahur nga Ambasada Amerikane në Kosovë.

You may also like