Aktivitetet Aktivizëm Iniciativat

Ngacmimet Seksuale brenda Universiteteve Publike – Prizren

15 Qershor, 2016

Me datë 15.06.2016 Artpolis në kuadër të projektit “Identifikimi dhe adresimi i ngacmimeve seksuale brenda Universiteteve Publike” ka zhvilluar punëtorinë e radhës në komunën e Prizrenit, ku pjesëmarrës në këtë punëtori ishin student/e dhe aktivist/e nga kjo komunë.

Ky projekt është përkrahur nga Ambasada Amerikane në Kosovë.

You may also like