Projektet

Nis bashkëpunimi ndërmjet Artpolis dhe Komitetit të Helsinkit

13 Shkurt, 2023

10.02.2023

Artpolis ka zgjeruar partneritetin e saj duke nisur projektin “Kultura për Ndryshim” me Komitetin e Helsinkit për të Drejtat e Njeriut në Serbi.

Më 10 shkurt, 2023 drejtoresha e Artpolis, Zana Hoxha, dhe zyrtarja e projekteve, Venera Ismaili, kanë mbajtur një takim me përfaqësuesit e Komitetit të Helsinkit me ç’rast janë dakorduar për planin e punës.

Ky projekt do të sjellë në Kosovë dhe Serbi shkëmbime ndërkulturore, bashkëpunime dhe prodhime krijuese.

You may also like