Vizitat

Përfaqësueja e Kvinna till Kvinna viziton Artpolis-in

20 Prill, 2022

20.04.2022

Përfaqësueja e fondacionit The Kvinna till Kvinna Foundation Tamara Šmidling vizitoi sot zyret e Artpolis – Qendrës për Art dhe Komunitet me ç’rast u njoftua për së afërmi për aktivitetet që janë realizuar dhe ato që po zhvillohen në kuadër të projektit të përkahur nga ky Fondacion, por edhe në kuadër të projekteve të tjera të Artpolis.

#artpolis #ktk #visited #offices #supported

You may also like