Shfaqjet Teatrale

Premierë – “Copë Copë” – Shfaqje profesionale / Prishtinë

12 Prill, 2015

Përformance Teatrore

COPË COPË
[Procesimi i kujtesës & transformimi I dhimbjes]

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Performansën Teatrore:

PREMIERË
12 Prill, 2015
ora 20:00, Teatri Kombëtar i Kosovës – Prishtinë

Dramaturge: Blerta Zeqiri
Regjia: Zana Hoxha Krasniqi
Marrin pjesë: Melihate Qena, Dardana Mehmeti, Donikë Ahmeti, Arta Gashi, Albina Kelmendi, Bashkime Sulejmani, Minire Bujupi…

Mjeshtër i dritave: Skënder Latifi
PR & Marketing: Gegë Promotion

Gratë mbijuetuese të dhunës janë mbledhur për të ndarë me publikun copëza nga përjetimet dhe jeta e tyre… Interpretime të përbashkëta të artisteve me mbijetueset e dhunës në hapsirën e njejtë…

Performansa është produksion i Artpolis dhe është përkrahur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.
Hyrja Falas!

Për me shumë informata kontaktoni: Artpolis Center Email: ojq.artpolis@gmail.com
Tel: 00 381 38 221 512;
00 377 45 685 500

You may also like