Forum Teatri

Premierë – “Dashni a?!” – Shfaqje e të rinjëve / Prishtinë

4 Dhjetor, 2015

Premiera e shfaqjes teatrale:

DASHNI A ?!

Luajnë:
Edon Shileku
Kimete Musliu
Margarita Ukaj
Dardan Blakaj
Skender Podvorica
Besim Emini
Lirilind Mahmuti.

Koncepti dhe regjia:
Kaltërim Balaj

Ndriqimi:
Skender Latifi

Vendi:
Teatri Dodona
Prishtinë

Data / 04.12.2015
Ora / 14:00

Hyrja Falas

Ju mirëpresim.

You may also like