Forum Teatri

Premierë – "E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja ime" – Shfaqje e të rinjëve / Prishtinë

10 Tetor, 2012

E/I nderuar Znj/Z. KEMI NDERIN TË JU FTOJMË NË
PREMIEREN E PERFORMANCES TEATRORE

E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja Ime”

PERFORMANCA ËSHTË PRODUKT I TRAJNIMIT DHE MENTORIMIT 5 MUJOR TË 15 TË RINJËVE TË CILËT VIJNË KRYESISHT NGA FAMILJET E VETERANËVE TË LUFTËS SË UCK-së. PËRMES SHFAQJES TË RINJËT JANË MUNDUAR QË TË PARAQESIN PËRJETIMET E TYRE NË PËRIUDHA TË NDRYSHME TË JETËS.

Duke filluar për luftën ne Kosove, kur ata ishin vetëm fëmije ne atë kohe, te tashmen – problemet, sfidat dhe shqetësimet e tyre, dhe ne fund te ardhmen, ku ata tregojnë ëndrrat dhe shpresat e tyre për një jete me te mire, për ambiciet dhe qëllimet e tyre ne te ardhmen.

PREMIERA MBAHET TË MËRKURËN ME 10 TETOR, 2012
PREJ ORËS 13:00, NË TEATRIN DODONA, PRISHTINË, KOSOVË

You may also like