Forum Teatri

Premierë – “Më shumë se 1 në 1 milion” – Shfaqje e të rinjëve / Gjakovë

25 Nëntor, 2014

Sot ora 12:00 u dha premiera e shfaqje “Më shumë se 1 në 1 milion” në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë.
Artpolis është pjesë e kampanjës 16 Ditët e Aktivizmit kundër Dhunës Ndaj Grave dhe me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Prishtinë, ka krijuar këtë shfaqje, e cila sot u dha premierë.
Shfaqjen e përcollën rreth 350 vetave, kryesisht nxënës dhe mësimdhënës të Gjimnazit “Hajdar Dushi”.
Pas shfaqjes u zhvillua edhe debat në mes publikut dhe aktorëve në skenë për shfaqjen dhe dhunën në përgjithësi.

You may also like